Zomerse mango & kip salade

Nodig:

ca. 200 gram kipfilet (gekookt of gerook

1 bolletje mozzarella

1/2 zakje veldslag

150 gram pasta (bij voorkeur fusili, ideaal voor salades!) https://www.deleukekeukenshop.nl/product/1556764/martelli-fusilli-pak-500-gr

1 rijpe mango

pijnboompitjes

frambozen https://www.deleukekeukenshop.nl/product/1386084/foodelicious-frambozen-azijn-225-ml of mango azijn https://www.deleukekeukenshop.nl/product/1386103/foodelicious-mango-azijn-225-ml

milde olijfolie (Sicilië  https://www.deleukekeukenshop.nl/product/1388372/sicilie-olijfolie-italie-225-ml of Foggia https://www.deleukekeukenshop.nl/product/1388412/foggia-olijfolie-italie-225-ml)

Maken:

Kook de fusili volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, en spoel af met koud water tot de pasta koud is.

Snijd de kip, mozzarella en mango in stukjes en voeg dit, samen met de pijnboompitjes en veldsla toe aan de pasta.

Maak de dressing: meng 1/3 frambozen- of mango azijn met 2/3 olijfolie (Sicilie of Foggia) en voeg eventueel een klein beetje honing toe.

Meng alles goed door elkaar.

EET SMAKELIJK !

Terug naar alle recepten «