Heerlijke stroopwafeltaart, altijd lekker !

Nodig:

8 stroopwafels (5 voor de bodem, 3 voor de ’topping’)
4 eetlepels karamelsaus
250 ml. opgeklopte slagroom
150 gr. MonChou
1 zakje vanillesuiker
springvorm 24 cm.

Maken:

Verkruimel 5 stroopwafels voor de bodem, dit kan met een keukenmachine of door ze met een deegroller te pletten (leg ze dan wel tussen plasticfolie zodat niet de hele keuken onder de kruimels ligt…)
Doe de verkruimelde wafels in een bakje en voeg de karamelsaus toe.
Meng dit goed door elkaar en bedek hiermee de bodem van de springvorm, en druk aan met een vork. Leg voor het gemak bakpapier op de bodem om plakken tegen te gaan.
Meng de MonChou met de opgeklopte slagroom en voeg daar de vanillesuiker aan toe, en verdeel het mengsel over de bodem in de springvorm en strijk het mooi glad.
Verkruimel de overige stroopwafels en strooi deze over de taart.
Zet de taart minimaal 1 uur in de koelkast, haal deze uit de springvorm en decoreer met nog wat karamelsaus en bijv. paaseitjes !
EET SMAKELIJK !

Terug naar alle recepten «