DeMeyere Apollo braadpan

De DeMeyere Apollo braadpan heeft een diameter van 24 of 28 cm.

De pan wordt geleverd met een glazen deksel.

Gebruik de DeMeyere Apollo braadpan voor het bereiden van soepen, pastasauzen of stoofgerechten. Door de ronde vorm is de DeMeyere Apollo braadpan zeer multifunctioneel. Bijvoorbeeld voor het bereiden van soepen, sauzen en stoofschotels, maar ook voor roerbakken en eenpansmaaltijden.

Het materiaal van de pan bestaat uit 7 lagen, voor een goede warmtegeleiding. De bovenste laag – de binnenzijde van de pan – is van roestvrij staal. Gevolgd door een laag zuiver aluminium, een aluminium legering en weer zuiver aluminium. De onderste drie legeringen vormen TriplInduc. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook in de oven worden gebruikt. De door DeMeyere ontwikkelde Silvinox behandeling geeft de pan zijn zilverwitte kleur en zorgt ervoor dat deze ook behouden blijft.

De producten van DeMeyere maken het verschil! Waarom? Mede omdat DeMeyere als enige ter wereld het kookgerei technologisch afstemt op de verschillende manieren van koken. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, wokken… met DeMeyere geniet je van de beste tafelmomenten.

Maat 24 cm. van € 169 voor € 99

Maat 28 cm. van € 199 voor € 109

OP = OP !!!!