Bekend van Masterchef Australia, en niet voor niets !

Deze Keukenmachine wordt in Australië gebruikt in het televisieprogramma Masterchef Australia, en dat is niet voor niets!

De Espressions MixMaster is ondanks zijn krachtige motor toch stil in gebruik. Hij kan mengen, kloppen en kneden. De 12 traploos instelbare snelheden zorgen ervoor dat er voor iedere klus een passende snelheid geselecteerd kan worden. De snelheid en duur worden op het LCD display weergegeven. Het fijne van de ‘slow start’ is dat je spatten voorkomt!

Speciale startknop
Grote bedieningsknop met antislip afwerking, traploze snelheidsinstelling en een unieke en praktische Pauze en Start functie voor het kort onderbreken van het mixproces.

Duidelijk leesbaar display
Zowel de mixtijd als de snelheid zijn eenvoudig af te lezen van het LCD display. De tijd is in te stellen tot maximaal 20 minuten en wordt oplopend of aflopend weergegeven. Er klinkt een helder geluidsignaal wanneer de ingestelde tijd verstreken is.

Met één hand de mixkop openen
De MixMaster is een zeer veilige machine. Zo is de zware mixkop met één hand te openen dankzij het liftmechanisme. De scharnieropening is afgedekt, veilig en hygiënisch.

Perfect mix resultaat
Bij het kloppen van eiwit en slagroom, het kneden van pizza- en brooddeeg en het mengen van pannenkoek- en cakebeslag.